Přichází revoluce ve vykazování práce. Je tady ePichačka!

Přichází revoluce ve vykazování práce. Je tady ePichačka!

Proč je tou správnou volbou ePichačka? Protože vykazování s ní bude hračka.

Vykazování práce na základě excelových tabulek nebo pracovních výkazů je minulostí. Mnoho společností vykazuje práci prostřednictvím softwaru, který se neinstaluje jako webová služba, ale funguje na základě licence. Což je velmi nákladné a náročné na pořízení. Teď je ale vše jinak.

 

Až poznáte e Píchačku, už nebudete chtít vykazovat jinak

Snažili jsme se odstranit nedostatky stávajících produktů na vykazování práce na trhu a implementovat prvky, které si přáli naši zákazníci. Výsledkem je vznik „cloudové“ aplikace na vykazování práce. Vypíchneme pro Vás hlavní klady ePichačky:

Jednoduchost – kdokoli se může samostatně registrovat a zařadit se do několika organizací na mnoho různých projektů

Bezstarostnost – přihlášení je snadné z jakéhokoli zařízení a odkudkoli z celého světa

Rychlost – „cloudová aplikace“, jediné, co potřebujete, je připojení k internetu

Anywhere, anytime

Podívejte se, co všechno ePíchačka umí.

Nejsnadnější je evidence času interních i externích zaměstnanců na projektech, zakázkách a dalších činnostech. Práce je vykazována a rozúčtována na úkolech. ePichačka Vám pomůže vidět reálné náklady, což vede k vyšší efektivitě. Vytvořili jsme systém pro řízení firmy BizAccord, případně jeho samostatnou část vykazování.

Zaměstnanci si mohou odpíchnout kdekoli a kdykoli, v předstihu nebo se zpožděním. ePichačka boří bariéry týkající se nutnosti zapsání přesného příchodu a odchodu zaměstnance. Ve velkých výrobních podnicích, zaměstnanci na dílnách mohou vykazovat samostatně nebo za ně odpracované hodiny zapíše mistr. Díky sledování jednotlivých projektů v ePichačce včas zjistíte případné odchylky od stanovených limitů a můžete efektivně předcházet následným ztrátám. Sledování projektů a vykazování práce už nemůže být jednodušší.

Pro koho je ePíchačka určena?

ePíchačka usnadní práci manažerům, vedoucím pracovníkům, ale především zaměstnancům a zároveň ušetří náklady majitelům podniků. Výhody přináší i pro freelancery, kteří mohou vykazovat pro jakýkoli podnik svou odvedenou práci.

Není příliš složité, mít pod kontrolou celý proces průchodu zakázky firmou. Od získání kontaktu, rozvíjené příležitosti, nabídky, smlouvy, řízení projektu dodávky až po následný servis a vyhodnocení profitability.

Adresa Brno

Otevři velkou mapu

Adresa Praha

Otevři velkou mapu

Icontio Ltd., org. složka

  • Spielberk Office Centre
  • Holandská 1
  • 639 00 Brno
  • Czech Republic
  • IČO: 277 29 958
  • DIČ: CZ277 29 958
  • Dat. schránka: a7bdew

Společnost Icontio Ltd., org. složka je vedená u rejstříkového soudu v Brně, spisová značka A 19701.

Fakturační údaje