DotNet Beer vol. 4

DotNet Beer vol. 4

Ohlédnutí za dalším, již čtvrtým pokračováním DotNet Beer. Tentokrát se akce konala opět v oblíbené restauraci Thálie. Přinášíme pár informací z celé akce a fotoreport.

DotNet Beer vol. 4 proběhlo v úterý 14. 6. 2016 od 19 hodin v restauraci Thálie v Brně. Celkem se zúčastnilo 8 účastníků. I tentokrát byla atmosféra skvělá a všichni si večer velmi užili.

Na začátek všechny přítomné přivítal jednatel společnosti pan Vařeka. Posléze následoval tradiční oblíbený IT kvíz, kde se každý dozvěděl něco nového. Otázky byly v první části více zaměřeny na programování, programovací jazyky či nástroje, zaměření na výkon super počítačů a nějaké novinky v IT světě. Druhá část kvízu byla více o aktuálním dění ve světě počítačů a zajímavosti týkající se známých pojmů v IT.

Otázka, která dala zabrat nejednomu účastníkovi, byla například: „Proč se bugu říká bug?“ Zjistili jsme, že obecně známý fakt - první výskyt bugu je datován k roku 1945, kdy můra způsobila nefunkčnost počítače Mark II, není úplně pravdivý. V té době byl totiž pojem bug již známý a běžně se používal. "Bug" používal i Thomas Edison, zároveň byl pojem v té době známý také jako "technická chyba". Správnou odpovědí je fakt, že vznik tohoto termínu je prakticky nedohledatelný.

Následovala diskuze na téma technologických inovací ohledně IoT a senzorických sítí.

dotNET Brno

Icontio IT a ICT

DotNET Beer

IT kvíz

DotNET

.NET

 

Adresa Brno

Otevři velkou mapu

Adresa Praha

Otevři velkou mapu

Icontio Ltd., org. složka

  • Spielberk Office Centre
  • Holandská 1
  • 639 00 Brno
  • Czech Republic
  • IČO: 277 29 958
  • DIČ: CZ277 29 958
  • Dat. schránka: a7bdew

Společnost Icontio Ltd., org. složka je vedená u rejstříkového soudu v Brně, spisová značka A 19701.

Fakturační údaje